Prima pagină / Despre noi

Despre noi

București, 5 Martie 2019

Arbos Open Day Bucuresti

ARBOS EASTERN EUROPE, importatorul și distribuitorul exclusiv ARBOS în România, Bulgaria și Republica Moldova își anunță lansarea oficială pe piață, poziționându-se ca partener de încredere pe termen lung al fermierilor din România, Bulgaria și Republica Moldova. ARBOS EASTERN EUROPE se bucură de încrederea unor investitori internaționali, cu activități intersectoriale din domeniul imobiliar, servicii și agricultură în România. De câțiva ani, investitorii dezvoltă cu succes afaceri în domeniul producției de cereale și culturi specializate, și dețin compania AGROCONCEPT IMPEX, care importă și distribuie exclusiv brandul NEW HOLLAND în România.

ARBOS EASTERN EUROPE, condusă de un management complet independent, beneficiază de experiența investitorilor și îndeplinește viziunea lor de expansiune regională, propunându-și să devină leader în segmentul său de piață.

În Decembrie 2018 s-a semnat la București parteneriatul de distribuție exclusivă dintre ARBOS GROUP Spa. și ARBOS EASTERN EUROPE pentru brandurile de tractoare și utilaje agricole Arbos, Goldoni și Lovol. În foarte scurt timp, companiile ARBOS EASTERN EUROPE (România) și ARBOS BALKAN (Bulgaria) au creat o echipă profesionistă de vânzări și post-vânzări și au demarat operațiunile comerciale.

Arbos Open Day Bucuresti

Strategia ARBOS GROUP și ARBOS EASTERN EUROPE pentru Europa de Est reprezintă o soluție unică pentru fermierii care caută o planificare optimă a investițiilor, oferind un raport calitate – preț foarte bun, cu soluții tehnice simple, dar moderne.

Companiile se concentrează este pe patru segmente diferite ale pieței: SMALL (Seria 2000 și 3000 de la 25 la 70 CP) cu un preț foarte competitiv, cu tehnologie modernă și garanție de 24 de luni; OPEN FIELD (serie 5000 de la 110 la 140 CP – și în curând până la 240 CP), o gamă complet nouă de tractoare care combină tehnologia modernă cu soluții simple și un preț competitiv, țintind o fiabilitate completă și o garanție de 36 de luni; SPECIALTY (fosta serie GOLDONI de la 20 la 110 CP), echipamente extrem de specializate pentru culturi de viță-de-vie, livezi, legume și culturi specializate; IMPLEMENTS – gama completă, fostul brand MATERMACC, care, printre altele, include utilaje pentru pregătirea solului, semănători de precizie, mașini de erbicidat, semănători de prelucrare directă, sprayers etc.

“Suntem onorați să fim parteneri cu această organizație profesionistă și puternică. ARBOS Eastern Europe va deveni în curând un punct de referință pentru fermierii din această zonă a Europei, iar în 2019 ne așteptăm ca Europa de Est să devină cea mai importantă piață din lume pentru ARBOS ” explică Directorul de vânzări, marketing și after-sales al ARBOS GROUPS Spa., Massimo ZUBELLI.

“După succesul pe care l-am înregistrat cu fermele noastre și AGROCONCEPT, suntem foarte bucuroși să putem continua susținerea clienților noștri, oferindu-le o linie complementară de produse care completează gama noastră existentă. Grupul nostru consideră acest proiect ca fiind foarte atractiv, îndeplinind obiectivele noastre de expansiune regională și adăugând – pe lângă România – provocarea de a acoperi Bulgaria și Republica Moldova, două țări foarte promițătoare pentru sectorul agricol. Arbos Group Spa. s-a dovedit deja a fi un partener foarte valoros și suntem siguri de o colaborare de succes de lungă durată.” a declarat Tommaso SERRANO, CEO al ARBOS EASTERN EUROPE.

Cine suntem?

Suntem o echipă puternicăcare are toate atuurile pentru a transforma compania Arbos Eastern Europe în opțiunea 1 pentru fermierii ce dețin ferme mici și mijlocii, în procesul de achiziție pentru tractoare câmp deschis, tractoare specializate și de utilaje agricole.

Valorile noastre:

Suntem o echipă puternică de profesioniști, comercializam produse în care credem, și de care suntem mândri, și oferim o gamă completă de servicii (financiare și post-vânzare). Avem grijă de clienții noștri, de fermieri, de partenerii noștri, și astfel avem grijă de o dezvoltare durabilă pe termen lung în agricultura din această zona a Europei.

Misiunea noastră:

Avem un bogat portofoliu de tractoare și utilaje agricole care se adresează în special fermelor mici și mijlocii.

Viziunea noastră:

Vom deveni o voce importantă în agricultură din România, Bulgaria și Republica Moldova, oferind produse de o calitate înalta, la prețuri accesibile și corecte, contribuind astfel la majorarea numărului de tractoare și utilaje agricole existente în fermele din România, Bulgaria și Republica Moldova și astfel la creșterea productivității în agricultura românească.

Arbos logo

Cei mai importanți ani din istoria Arbos:

1826

PRIMII PAȘI Istoria familiei Bubba începe într-un mic atelier din Santimento (Piacenza), unde a început producția de echipamente agricole. Aici, în 1896, Pietro Bubba a realizat prima sa lucrare: o mașină de decorticat. Cu ajutorul fiilor săi (Federico, Salvatore și Artemio) , în anul 1896, Pietro Bubba a creat primele sale mașini de treierat.

1923

PRIMUL MOTOR BUBBA CU CAP CALD În anul 1923 Ulisse Bubba, fiul lui Federico, a realizat primele tractoare cu motor cu cap cald, montate pe remorci CASE: UTC 3, UTC 4 și UTC 5 (U = Ulisse; T = Tractor; C = CASE). În 1926 apare tractorul UTB 3 (25/30 CP): primul tractor 100% marca Bubba.

1929

UT5, CEA MAI PUTERNICĂ UNITATE CU CAP CALD CONSTRUITĂ VREODATĂ În 1929 au fost realizate prototipurile UT2 și UT3 (cel de-al doilea era o versiune îmbunătățită și mai ușoară a UTB 3 adusă la 25CP) și modelul UT5, cel mai puternic tractor cu cap cald construit vreodată, cu un motor bicilindric derivat din cuplarea celor doi cilindri orizontali ai modelului UT3.

1936

PRIMUL TRACTOR AGRICOL În 1936 a fost produs primul tractor cu șenile, modelul C35, bazat pe modelul UT6, motiv pentru care a și fost denumit UT6C. Doi ani mai târziu, Bubba Corporation produce ARIETE (37/45 CP), primul tractor Bubba proiectat nu de Ulisse, ci de inginerii Emmanueli și Giorgi.

1950

LO5, ULTIMUL TRACTOR CU CAP CALD BUBBA În 1950 Bubba a produs ultimul tractor cu motor cu cap cald, modelul LO5 (45CP); a fost proiectat și cu șenile, LO6, dar nu a fost produs niciodată.

1952

ACHIZIȚIONAREA FABRICII DE BICICLETE ARBOS În 1952, inginerul Luigi Lodigiani achiziționează fabrica de biciclete Arbos (acronimul de la Araldi e Boselli, cei doi fondatori) din San Lazzaro (Piacenza) și mută fabrica la Santimento. Aici, Arbos a început să producă combine, primul prototip fiind echipat cu un motor răcit cu aer MT 52 Deutz. Au urmat apoi modelele MT 100 A și 100 B, cel din urmă fiind versiunea pentru orez.

1954

DE LA BUBBA LA ARBOS-BUBBA În 1954 compania Bubba se transformă în Arbos-Bubba. În anul 1956 intră în producție combina 100 C (atât cu roți cât și cu șenile) și Allodola 650 cu motor diesel Fiat, urmată de 1000 Super și de 750 Super.

1964

AMERICANII ACHIZIȚIONEAZĂ ARBOS În 1964 compania americană White achiziționează Arbos Spa. În anul următor este produs modelul 1220, noul standard european al combinelor. În câțiva ani gama se extinde: 1220, 780, Record, 120 Pantera, 165 Tigre, 100 Lince și 125 Giaguaro. În 1971, ia naștere modelul cu autonivelare Pantera 7 Colli, prima combina din lume cu sistem de nivelare pe 4 laturi, longitudinal și transversal.

1967

NOUL ARBOS În 1976 Arbos Spa este achiziționată de frații Magni și este redenumită NEW ARBOS. Este prezentat modelul 565 AL cu autonivelare și intră în producție două modele noi: 565 A 4L și 705 A 4L.

1994

FINALUL UNEI MĂRCI RENUMITE În 1994 ARBOS își închide definitiv porțile, cu doar patru ani înainte de sărbătorirea centenarului.

2015

O NOUĂ ERĂ Arbos începe un capitol nou al istoriei sale, viitorul său fiind legat de proiectul ambițios ”One Belt, One Road”, inspirat de Drumul Mătăsii care leagă estul de vest și de-a lungul căruia sunt transferate tehnologii, idei și cultură, ținând în permanență cont de sustenabilitate și de protejarea mediului înconjurător.

2017

GAMA COMPLETĂ ARBOS ESTE AICI În cadrul Agritechnica 2017, întreaga gamă de tractoare și echipamente ARBOS este prezentată în mod oficial.

Start typing and press Enter to search